Wij zijn de Powertex Groothandel gevestigd in Wintelre (NL, nabij Eindhoven Airport). Bij ons staan vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel.

Door onze brede ervaring hebben wij veel productkennis opgebouwd. Hierdoor zijn wij als groothandel expert op het gebied van Powertex en aanverwante hobby (DIY) producten.


Deze kennis willen wij graag met jou delen.

Powertex Nederland is een groothandel in Powertex en aanverwante producten en ook verkopen wij producten van Amsterdam van Royal Talens.

Onze klanten zijn winkeliers, ateliers en cursusleid(st)ers.

Wij zijn een transparant en vriendelijk bedrijf en bouwen graag een goed contact op met onze klanten. En bovenal willen we graag veel creativiteit en inspiratie aan onze klanten overbrengen.

De kwaliteiten van Powertex Nederland:

1. Bestel op maat

Artikelen kun je bij ons per stuk bestellen.

Om die reden is het voor jou een kleine investering, maar levert een complete presentatie op van de Powertex collectie.

2. Direct uit voorraad leverbaar

Wij hebben alle Powertex en aanverwante producten in ons assortiment en zijn daardoor ook direct uit voorraad leverbaar.

3. Professionele en creatieve ondersteuning

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel productkennis. Hieruit volgt dat wij expert zijn op het gebied van Powertex en aanverwante hobby (DIY) producten. Heb je een vraag over een product? Of ben je op zoek naar advies?

Kijk tussen de veelgestelde vragen of
neem direct contact met ons op.

4. Uitgebreid assortiment

Ons assortiment bestaat uit Powertex en alle aanverwante producten, maar ook producten van Amsterdam van Royal Talens.

Mis je iets? Laat het ons weten.

5. Zorgvuldig verpakt & snelle levering

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt voor verzending. Ook garanderen wij een snelle verzending* inclusief Track & Trace.

* besteld vóór 15.30 uur, de volgende werkdag in huis met uitzondering van weekend, feestdagen of speciale gelegenheden mits de pakket/bezorgdienst meewerkt.

6. Gecertificeerde Powertex opleiding tot cursusleid(st)er

Wij zijn de gecertificeerde Train The Trainster van Powertex in Nederland en België en bij ons kun je dan ook de gecertificeerde Powertex opleiding volgen tot cursusleid(st)er. Voor meer info neem een kijkje op: powertexacademy.nl

Naast de gecertificeerde opleiding is het ook mogelijk om diverse workshops te volgen en geven we ook diverse thema- en techniekdagen.Ontdek het gehele assortiment van Powertex Groothandel

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.

Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een KvK/BTW nummer.

Wil je klant bij ons worden? Meld je dan aan via onderstaande knop. Ben je een consument? Dan verwijzen wij jou door naar onze particulieren website: wilmashobby.nl

Het gezicht achter Powertex Nederland is Wilma Kielstra.

Biografie Wilma Kielstra

Geboren te Veldhoven, Nederland op 2 juni 1965.

Als kind was ik altijd al creatief bezig, handvaardigheid lessen waren altijd al mijn favoriet in mijn schooltijd. Als kind ging ik ook naar een hobbyclubje. Van mijn moeder leerde ik breien, haken en borduren. Zelf heb ik ook nog ooit samen met mijn moeder, truien gebreid voor een exclusieve handwerkzaak in handgebreide truien en dat was niet met één kleurtje of soort wol maar met soms wel 30 verschillende
kleuren of wolsoorten. Ik vond het heerlijk. Volgde regelmatig workshops en lessen in verschillende creatieve toepassingen. Toen mijn kinderen klein waren schilderde ik voor hun een favoriete afbeelding op T-shirts. En daar begon het mee, vriendinnen kwamen een middagje mee schilderen voor hun kinderen. En op den duur zaten we met meerdere regelmatig aan de tafel. Toen zei mijn vriendin, waarom ga je geen lesgeven? Nu komen wij toch ook altijd graag en jij zorgt altijd voor de producten en leert ons de kneepjes het hoe en wat. En daarbij je vind het echt leuk om te doen. Je geniet ervan.

En zo begon ik dus, met mijn eerste lessen (in de woonkamer). Volgde regelmatig trainingen en verdiepte mij in verschillende technieken en vond ik mijn interesse in nog meer creatieve dingen. De lessen groeide in de loop der tijd van één avond naar meerdere avonden en dagdelen.

Ondertussen werd er ook een kleinschalig atelier aan het
woonhuis gebouwd. En mijn eerste droom was een feit. In 2011 maakte ik mijn volgende droom werkelijkheid. Stopte met werken (dat ik daar toen nog met een paar uurtjes per week naast deed) en ben begonnen met een webwinkel in Powertex en op hobbybeurzen te gaan staan. Ondertussen is de webwinkel uitgegroeid naar
een veel breder assortiment met alles op Powertex, schilder- en mixed mediagebied. Ik geniet er zo van om mensen te inspireren en kennis te delen.

Ook bied ik online workshops aan.

Ik heb de afgelopen jaren mee mogen werken aan diverse tijdschriften met Powertex creaties. In 2018 liet ik mijn volgende droom uitkomen mijn eerste Glossy magazine Wilma’s Art 1 en in 2022 Wilma’s Art 2.

Naast de gebruikelijke workshops en cursussen, ben ik eigenaresse van Powertex Groothandel en Opleidingen Nederland en Wilma’s Hobby.

En ben ik de gecertificeerde Train The Trainster van Powertex in Nederland en België.