Wilma Kielstra geboren te Veldhoven in Nederland op 2 juni 1965.

Als kind was ik altijd al creatief bezig, handvaardigheid lessen waren altijd al mij favoriet in mijn schooltijd. Als kind ging ik ook naar een hobbyclubje. Van mijn moeder leerde ik breien, haken en borduren. Zelf heb ik ook nog ooit samen met mijn moeder, truien gebreid voor een exclusieve handwerkzaak in hand gebreide truien en dat was niet met één kleurtje of soort wol maar met soms wel 30 verschillende kleuren of wol soorten. Ik vond het heerlijk. Volgende regelmatig workshops en lessen in verschillende creatieve toepassingen. Toen mijn kinderen klein waren schilderde ik voor hun een favoriete afbeeldingen op T-shirts. En daar begon het mee, vriendinnen kwamen een middagje mee schilderen voor hun kinderen. En op den duur zaten we met meerdere regelmatig aan de tafel. Toen zei mijn vriendin, waarom ga je geen lesgeven? Nu komen wij toch ook altijd graag en jij zorgt altijd voor de producten en leert ons de kneepjes het hoe en wat. En daarbij je vindt het echt leuk om te doen. Je geniet ervan. En zo begon ik dus, met mijn eerste lessen. (In de woonkamer) Volgende regelmatig trainingen en verdiepte mij in verschillende technieken en vond ik mijn interesse in nog meer creatieve dingen. De lessen groeide in de loop der tijd van één avond naar meerdere avonden en dagdelen. Ondertussen werd er ook een kleinschalig atelier aan het woonhuis gebouwd. En mijn eerste droom was een feit. In 2011 maakte ik mijn volgende droom werkelijkheid. Stopte met werken (dat ik daar toen nog met een paar uurtjes per week naast deed) En ben begonnen met een webwinkel in Powertex en op hobbybeurzen te gaan staan. Ondertussen is de webwinkel uit gegroeid naar een veel breder assortiment met alles op Powertex, schilder en mixed mediagebied. Ik geniet er zo van om mensen te inspireren en kennis te delen.

Ook bied ik Online workshops aan. Om de workshop te kunnen volgen heb je een speciale link nodig die je na inschrijving krijgt toegestuurd. Het enige wat dan nodig hebt is een stabiele internetverbinding.  Ook heb de afgelopen jaren mee mogen werken aan diverse tijdschriften met Powertex creaties. In 2018 liet ik mijn volgende droom uitkomen mij eerste Glossy magazine Wilma’s art 1.

Na ruim 21 jaar een eigen atelier aan huis te hebben gehad, zijn we uit ons jasje gegroeid en zijn we verhuisd met het atelier en de opslag naar (Hal achter) Oirschotsedijk 6 in Wintelre.

Naast de gebruikelijke workshops en cursussen, ben ik sinds 1 januari 2020 eigenaresse van Powertex groothandel en opleidingen Nederland.

En ben ik de gecertificeerde Train The trainster van Powertex in Nederland.

 

© 2012 - 2023 powertex-groothandel | sitemap | rss